Az Aszódi evangélikus gyülekezet

Szélrózsa jelentkezési lap a gyülekezet számára

Helyszín és időpont: Mátra kemping - Sástó | 2016. július 27-31.

Kért szolgáltatások


Belépőjegy
Lehetőség van hetijegy vagy napijegy vásárlására. A vasárnapi programokon való részvétel ingyenes.
Hetijegy - érvényes: 2016. július 27- július 31.
Napijegy - érvényes a tárgynapot követő másnap 10:00-ig

Étkezés
A találkozó alatt ebédet tudunk biztosítani. Lehetőség van húsos, vegetáriánus, illetve speciális menü választására, mely utóbbi tej-, tojás- és lisztmentes ételt jelent. A regisztráció során be kell jelölni, hogy mely napokra kérsz ebédet. Naponként különböző menü választható.
Az ebédek ideje minden nap: 12.00 – 14.00.
A találkozó területén található vendéglátóipari egységek, pékségek és az éjjel-nappal nyitvatartó ABC kínálatából egyénileg megoldható a reggelik és vacsorák beszerzése.
További információ: http://szelrozsatalalkozo.hu/informacio/etkezes/

Szállás
A Szélrózsa találkozón résztvevő vendégek számára korlátozott számban fedett szállást tudunk biztosítani. A szálláshelyek részben a találkozó területén, részben pedig a környező kempingekben, panziókban találhatóak.
Szálláshely kizárólag előregisztrációban és csak a Szélrózsa teljes időtartamára foglalható. A korlátozott kapacitásra való tekintettel a foglalás egysége az „ágy”, tehát teljes szoba nem foglalható.
Előfordulhat, hogy az általad kiválasztott szobában mások már korábban foglaltak ágyat. Ezt a rendszer a kiválasztó ablakban jelzi, amikor mutatja az egyes napokra vonatkozó szabad ágyak számát. Ha a szabad ágyakat jelölő négyzet színe citromsárga, illetve ezzel egyidejűleg az alabkban látható a 'szobatársak: férfiak/nők' megjegyzés, akkor már bizonyos ágyak foglaltak.
Az is előfordulhat, hogy amennyiben egy üres szobában lefoglalsz egy (vagy csoportos regisztrációban több) ágyat, akkor később a szabad ágyakra más beregisztrálhat.


Vezetéknév
Keresztnév
Nem (Férfi / Nő):
Férfi
E-mail
Részvételi napok (tol - ig)
-tól -ig
Szállást kér: igen
nem